Naše prodejna

Adresa Jaromírova 3, Praha 2
Otevírací doba Po - Pá: 11:00 - 19:00
Sobota: 14:00 - 18:00
Telefon +420 601 354 333
Email info@deskove-hry.com
Mapa

Mafia City

Úvod > > Mafia City

Mafia City

Parametry

Věk od 12 let
Délka hry 60 - 90 minut
Počet hráčů 3 - 5 hráčů
Jazyk hry CS SK 
Jazyk návodu CS SK DE EN 
Autor hry Petr Bělík
Komunikace 4/5
Strategie 4/5
Náhoda 3/5
Náročnost 3/5

Nákup

Sklad Není skladem
Kód BN00126
Prodejní cena 514,- Kč
Půjčovné 1 den149,- Kč
1 týden179,- Kč
3 týdny199,- Kč
nebo v rámci předplatného zdarma

Popis produktu

Mafia City je ambiciozní přírůstek do rodiny mafiánských her od českých autorů. Hráči se zde budou přít o nadvládu nad městem v rolích jednotlivých zástupců organizovaného zločinu. Hra je skvělou kombinací párty hry se strategií.

Mafie svírá město krutou rukou a pod rouškou noblesy zuří brutální boj o moc. Zákon je na straně silnějších. Mafii už slouží nejen místní policie, ale i federální agentiZkorumpovaní politici jako vždy jsou na ruku těm nejobávanějším. Staň se hlavou jedné z mafiánských rodin a bojuj o nadvládu nad městemV každé jeho části musíš získat nějakou výhodu. Své akce musíš podniknout překvapivě a nesmlouvavě. Nic nelze podcenit, chyby se neodpouštějí. Nájemný vrah může číhat za každým rohem a nikdo tedy není v bezpečí. Primitivní násilí však nemusí vždy stačit. Je třeba se umět pohybovat ve vysokých kruzích, tahat za nitky v pozadí a rozsáhlé akce plánovat s vražednou přesností. Tohle město musí patřit jenom vám!

Cílem hry Mafia City je být prvním hráčem, který získá určité množství vítězných bodů. Ty jsou jeho důkazem o schopnostech ovládnout město. Tyto body lze získat pouze ovládáním určitých lokací (například různých částí města). V roli mafiánského Dona bude nutné bojovat o kontrolu nad určitými lokacemi tím, že na ně budete vysílat různé vám podřízené mafiány a zahrávat chytře jejich akční karty. Dále bude třeba využívat schopností lokací pod kontrolou daného hráče a ve správný okamžik vložit do hry speciální postavy, které pomohou hráčům v jejich postupu.

Hra obsahuje:

  • 7 hexagonálních dílů mapy, tedy městských lokací
  • 60 žetonů mafiánů, 12 kusů každé barvy pro každého z hráčů
  • 3 namalované figury (policista, zabiják a starosta)
  • 30 žetonů vítězných bodů v hodnotách 1,5 a 10
  • 1 žeton začínajícího hráče
  • 7 označovacích kostiček
  • 66 karet
  • pravidla

Komentáře

Podobné produkty

Hansa 383,- Kč
Before the wind 769,- Kč
Fantom 317,- Kč
Cargo Noir 1 029,- Kč